Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Kuhinjski Sudoper Blanco

Sudoper tvtke Blacno predstavlja potpuno novi pristup u dizajnu kompaktnih kuhinjskih sudopera. Svestran je i dodatno štedi prostor.

Kuhinjski Sudoper Blanco
kuhinjski sudoper blanco

Prostor u kuhinji u kojem se nalazi sudoper mora ispuniti nekoliko različitih funkcija. Kad samo pomislite na rukovanje velikim komadima posuđa i koliko vam prostora ono zauzima prilikom pranja...

Kuhinjski Sudoper Blanco

Sloboda kretanja, osobito prilikom rukovanja većim komadima posuđa postiže se ovom specijalno dizajniranom odvodnom rešetkom i uređajem za prelijevanje. Statura umivaonika može se instalirati na različite načine i s različitim opcijama montaže i na taj način iskoristiti inače "izgubljeni" prostor za rad. Uz uporabu ove kuhinjske slavine na uvlačenje, sudoper može u potpunosti biti pokriven kuhinjskom daskom, povećavajući vaš radni prostor.

Slavina je naizgled jednostavna, ali je izrađena od nehrđajućeg čelika, s mogućnošću okretaja od 360 stupnjeva i prilagodivom visinom, tako da ovakav sudoper možete postaviti na razna inače neadekvatna mjesta.

Izvor: http://www.blanco.co.uk/

Sve Slike:

Kuhinjski Sudoper Blanco

Kuhinjski Sudoper Blanco

Kuhinjski Sudoper Blanco

Kuhinjski Sudoper Blanco

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com