Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Jesen U Dnevnom Boravku

autorica: Klara Šporčić

Stigla nam je jesen.
Meni najdraže godišnje doba, boje su veličanstvene, a priroda šarena. Živjeli u stanu, kući ili u garsonjeri, bitna je samo jedna stvar, da svoj prostor sebi učinite ugodnim.

Jesen U Dnevnom Boravku
jesen u dnevnom boravku

Ja u svoj dnevni boravak, uz malo novaca i puno volje, dovedem svako godišnje doba. Tipično za jesen je to što sa detaljima možete uljepšati svoj prostor.

Na stoliću obavezno imam perle, mirisne svijeće i šalicu kakaa, dok se u fotelji nalaze jastučići narančaste i smeđe boje, te naravno moja malenkost.

Jesen U Dnevnom Boravku

Obožavam hodati bosa, kako po cijelom stanu, tako i u dnevnom boravku, upravo iz tog razloga nabavila sam si tepih, onaj čupavi i mekani. Kad stavim noge na njega osjećam se kao da nosim najskuplje štikle na svijetu, jednom rječju, osjećam se kao princeza.
Pitate se kako je to moguće? ISPROBAJTE.
Nemojte se bojati promjena, promjene su uvijek dobro došle.

Najbitnija stvar tokom jeseni, je danje svijetlo. Ono što obožavam, to je kada u popodnevnim satima, tik do zalaza sunca, sjednem udobno u svoju foteljicu i razmaknem zavjese, te uživam u prirodi. Tada me misli odvedu u bezbrižnost. Osjećam se kao djete, koje nema obaveza ni briga, laički rečeno, opuštena sam.

Uzmite svoj dnevni boravak u svoje ruke, zamislite ga kao oblak na kojem želite sjediti, nemojte se ustručavati svojih želja. Učinite to još danas, opustite se, sanjarite i uživajte.

Jesen U Dnevnom Boravku

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com