Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Veseli Jastuci Za Dječje Sobe

Dječje sobe se osim kvalitetnim i udobnim namještajem koji će osigurati idealan prostor odrastanja i igre djece mogu oplemeniti i dekorativnim i praktičnim detaljima poput jastuka vedrih boja i dezena. Šareni oblici i detalji zaigrati će dječju maštu, razonoditi, razveseliti ih, a mogu ih i umiriti.

Veseli Jastuci Za Dječje Sobe
veseli jastuci za dječje sobe

Ovi oslikani jastuci, tehnikom 3D oslikavanja tekstila, osim što su veselih motiva i boja također imaju osobitu teksturu, te se njihova estetika osim vizualnog proteže i na taktilni doživljaj, što djeci može biti dodatna zanimacija.

Veseli Jastuci Za Dječje Sobe
Dizajn & Foto: M.Butorac

Dječje sobe su mjesta igre gdje se podrazumijeva da se stvari često zaprljaju, no, nema brige jer su ove lijepe jastučnice, kako je iskustvo pokazalo jednostavne za održavanje i pranje.

Zbog taktilne dimenzije njihova razigranog dizajna jastučiće osobito preporučamo djeci s poteškoćama ili nemogućnošću vida.

Veseli Jastuci Za Dječje Sobe
Dizajn & foto: M.Butorac

Veseli Jastuci Za Dječje Sobe
Dizajn & foto: M.Butorac

Izvor: http://marinabutoracportfolio.yolasite.com/

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com