Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Antique Art Studio

Unikatna Bajkovita Ogledala

autorica: Ana Božac

Umorni ste od uvijek iste svakodnevnice? Željni bajkovitog štiha? Ponekad maštate o nekim drugim vremenima, možda začaranim šumama? Provirite u bajkovita ogledala koja će vam raspiriti maštu i odvesti vas...saznajte sami gdje.

Unikatna Bajkovita Ogledala
unikatna bajkovita ogledala

Ogledala su unikatna, umjetnička i ručno izrađena u medijapanu i drvu te oslikana.

Svojim bogatim i jedinstvenim oblikovanjem odmiču od same funkcionalnosti zalazeći prema estetici predstavljajući zasebne skulpture u prostoru.

Unikatna Bajkovita Ogledala

Unikatna Bajkovita Ogledala

Svako ogledalo priča neku vlastitu priču. Svako ogledalo nastalo je iz neke osobne autoričine priče.

I samo doživljavajući metamorfozu pretvorbom od tvorničke ploče, daske, odbačenih vrata ormara, prirodnih otpadaka, ravnih hladnih velikih površina stakla, do jedinstvenog živog predmeta, postaje sudionikom i svjedokom neke tuđe preobrazbe, pričajući život onoga tko se ogleda u njemu, prikazujući ono što je.

Unikatna Bajkovita Ogledala

Želite li saznati što će ogledalo pokazati, kakav odraz ćete u njemu pronaći, želite proviriti i otkriti istinu, vidjeti sebe? Provirite!

Unikatna Bajkovita Ogledala

Izvor: http://www.anabozac.com/galerija/

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com