Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Sex And The City Wardrobe

autorica: Klara Šporčić

Baš kao i svaka žena, tako sam i ja oduvijek željela svoj ormar, ormar u koji ću ući, ormar u kojem ću plesati, gledati se u ogromno ogledalo koje stoji u mojem ormaru.

Sex And The City  Wardrobe
sex and the city wardrobe

Mi žene, imamo svoje snove, svoje želje. Najveća želja je smjestiti svoje cipelice na policu i gledati ih po cijeli dan. Svaka naša krpica mora imati svoje mjesto, a najbolje bi bilo da je to u garderobi.

Meni najdraža serija, te istoimeni film, "Sex i grad", prikazuju glavnu glumicu kao modno osvještenu ženu. Bez obzira na njene lude kombinacije oblačenja, ta žena ima najbolje ormare, odnosno, ona može plesati, spavati, jesti u svojoj garderobi.

Sex And The City  Wardrobe

Na prethodnoj slici možete uočiti kako se njezin ormar proteže od spavaće sobe do kupaonice. Izvrsno iskorišten prostor. Hodnik koji povezuje Spavaću sobu i kupaonicu pretvoren je u garderobu. Zamislite onaj osjećaj kada se ujutro probudite i prvo što ugledate na putu do toaleta, je vaša uredno složena roba, vaše predivne cipele koje čekaju samo vašu nogu. Neopisivo!

Sex And The City  Wardrobe

U posljednjem filmu "Sex and the city", Carrie Bradshaw, odlučila se za ipak malo luksuzniju garderobu, stoga njezin ormar ponovno ima funkciju prolaza od spavaće sobe do kupaonice, ali ovoga puta s više gracioznosti i s više glamura. Sve je uredno posloženo, svaki kutak je iskorišten. Svaka polica ima svoju priču.

Kao i u stvarnome životu, a ne samo na filmu, vaše prostorije u stanu pričaju priče. Vaša mašta radi dok uređujete svoje prostorije.
Ukoliko zapnete, ja ću Vam pomoći.


Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com