Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Proljeće U Domu

autorica: Klara Šporčić

Proljeće je godišnje doba u kojem se sve iznova budi, doba gdje svjetlost i toplina okruže nas, ali i naše domove. Većina ljudi obavlja svoje proljetno čišćenje stana, kuće, garsonjere. Uz čišćenje, može se i ukomponirati malo mašte, malo dizajna, malo volje.

Proljeće U Domu
proljeće u domu

Svatko od nas može uz malene detalje svom domu dati proljetni look. Birajte srcem, mijenjajte dušom. Upustite se u opuštajući osjećaj svog doma.

Proljeće U Domu

Svoj dnevni boravak, ali i spavaću sobu, možete osvježiti dekorativnim jastučićima koji su udobni i mekani, a i djeca s njima mogu graditi svoje utvrde i osjećati se sigurno i sretno.

Proljeće U Domu

Cvijeće možete postaviti u svaku prostoriju svog doma koju dijelite sa svojim prijateljima i uzvanicima. Proljeće je doba buđenja i rađanja, stoga u svojoj okolini možete pronaći predivno i šaroliko cvijeće koje će se sigurno uklopiti u Vaš dom. Ukoliko se nalazite u samom centru grada i daleko od prirodnog zelenila, onda svakako skoknite do cvjećarnice i nabavite sebi buketić za pamćenje.

Proljeće U Domu

Uvijek je zabavno poigrati se i s voćem i povrćem, koje u ovom slučaju može biti i dekorativne prirode. Naranče i limune postavite u prozirne posude i smjestite ih u blagavaonicu ili u dnevni boravak, a možete i oboje. Bitno je da dobijete osjećaj šarenila.

Proljeće U Domu

No od svega je najbitnije da proljeće privučete u svoje prostorije. Tada ćete se i Vi osjećati puni energije i svježi za nove borbe.

Sretno!

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com