Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Lampe S Dobrom Pričom

Kako napominju u novoj hrvatskoj manufakturi AudioLuxu, današnji moderan život nezamisliv je bez glazbe i svjetlosti, a njihova misao vodilja je osmisliti proizvod koji objedinjuje navedene odlike u jednu cjelinu.

Lampe S Dobrom Pričom
lampe s dobrom pričom

AudioLux proizvodi su osmišljeni, dizajnirani i proizvedeni u Hrvatskoj. Sam naziv AudioLux inspiriran je pojmom gibanja čestica što je zajednički nazivnik zvuka i svjetlosti.

Lampe S Dobrom Pričom

AudioLux proizvodi upravo teže da vibraciju glazbe spoje sa gibanjem svjetlosnog toka i stvore ambijentalnu sliku u obliku zvuka i svjetlosti.

Lampe S Dobrom Pričom

Proizvodi AudioLux-a ističu se elegantnim osobinama i velikom disperzijom zvuka i svjetlosti. Proizvodnja se zasniva na ručnom radu tako da su maksimalno prilagodljivi klijentima u odabiru boja i vrsti dekora ovisno o njihovim željama i potrebama.

Lampe S Dobrom Pričom

Upotrebom LED tehnologije proizvodi su ekološki prihvatljivi po pitanju potrošnje električne energije, a i trajniji su i pouzdaniji.

Lampe S Dobrom Pričom

U ponudi su tri modela zidnih svjetiljki. Starlight (slike iznad) je dizajnerska zidna lampa s ugrađenim LED svjetlom jačine 3W te zvučnikom od 90W. Starlight je težak 1,9 kg, a dimenzije su mu 180x185x160. Sunrise dijeli iste specifikacije, no visina ove lampe je 400 mm.

Lampe S Dobrom Pričom

Sirius u elegantnom dizajnu čine zapravo dvije Sunrise lampe, pa su u njega ugrađena dva LED svjetla i 2 zvučnika s membranom od 100 mm.

Lampe S Dobrom Pričom

Lampe S Dobrom Pričom

Lampe S Dobrom Pričom

Najnovi proizvod koji dolazi iz Audiolux-a je inovativna stolna svjetiljka Radiolux 520 (slika ispod) koja u sebi sadrži digitalni radio prijemnik sa satom i budilicom. Pošto se svjetiljke rade ručno moguće ih je naručiti u različitim kombinacijama boja i sjenila.

Lampe S Dobrom Pričom

Izvor: http://www.audiolux.com.hr

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com