Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Sve Nijanse Ljubičaste!

autorica: Nikolina Šeremet

Način na koji uređujete Vaš dom i boje koje unosite u njega puno govore o vama. Bojama ponekad možete pretvoriti male prostorije u veće i obrnuto - u svakom slučaju pažljivo ih birajte. Ako ste se odlučili za jednu od nijansi ljubičaste, koja je trenutno hit u uređenju interijera, pročitajte korisne savjete.

Sve Nijanse Ljubičaste!
sve nijanse ljubičaste!

Ljubičasta kao mješavina crvene i plave boje u mnogobrojnim nijansama može rezultirati različitim efektima. Ljubičasta boja može odlično funkcionirati u svim prostorijama Vašega doma, kako u dnevnim boravcima tako i spavaćim sobama, a mnogi stručnjaci govore i da potiče kreativnost!

Namještaj u ljubičastoj boji je oduvijek bio moderan i elegantan, a ukoliko niste toliko hrabri za ljubičaste zidove ili fotelju, vrlo ju lako možete unijeti u Vaš dom na druge načine i dobiti jednaki rezultat.

Sve Nijanse Ljubičaste!

Sitnice poput tepiha, lampi i prekrivača mogu Vašem prostoru dati tajanstvenost i mirnoću.

Određenu dozu ljubičaste možete unijeti i cvijećem, skromnom proljetnom ljubičicom ili pak orhidejom. Ukoliko niste obožavatelj ljubičastoga cvijeća možete uzeti ljubičaste posude za cvijeće i kombinirati ih.

Ljubičasta boja odlično pristaje uz bijelu boju, odavati će dojam čistoće, a i bijela će naglasiti ljepotu ljubičaste!

Sve Nijanse Ljubičaste!

Zlatna i srebrna pomiješani s ljubičastom daju takozvanu „kraljevsku kombinaciju“. Raskošnoj ljubičastoj se dodaje još raskošnija zlatna, koja ostavlja čisti dojam luksuza i bogatstva. Na taj će te način prostoriju učiniti otmjenom.

Sve Nijanse Ljubičaste!

Sve Nijanse Ljubičaste!

Ako ste hrabri, unesite kontrast u prostoriju, kombinirajte ju s žutom, pinky i mint bojom. Osvježit ćete Vašu prostoriju u trenu.

Sve Nijanse Ljubičaste!

Sve Nijanse Ljubičaste!

Ljubičasta i zemljani tonovi mogu dati predivnu kombinaciju, bež boju kombinirajte s intenzivnijom ljubičastom dok tamnije možete kombinirati sa svijetlijim nijansama.

Sve Nijanse Ljubičaste!

Sve Nijanse Ljubičaste!

Sve Nijanse Ljubičaste!

Kombinacija ljubičaste i crne zvuči preteško i zagasito, ali u praksi čine odličan izbor ako se boje dobro izbalansiraju. Ako ne pretjerate s obje Vaš će dom imati klasičan izgled.

Sve Nijanse Ljubičaste!

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com