Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Preuređenje Mladenačke Sobe

autorica: Klara Šporčić

Preuređenje malenog prostora zadaje muke vlasniku, ali i dizajneru. Ukoliko se radi o kupaonici ili ostavi to je već rješivo, ali kada je to prostorija za odmor ili društvene događaje, tada dolazimo pred zahtjevan posao.

Preuređenje Mladenačke Sobe
preuređenje mladenačke sobe

Moj zadatak je bio preurediti djevojačku sobu, a svi znamo kako djevojke vole imati i previše stvari u svojim sobama. Uz to, ova soba je i uska, malena i tamna.

Kao što možete vidjeti iz nacrta, zidove i trokrilni ormar smo obojali u kombinaciju crne i zelene boje, ali smo na licu mjesta promijenili crnu u bijelu i tako postigli efekt veće i prostranjenije prostorije.

Police, ormarić i radni stol smo ostavili u boji drva. Ostavivši te elemente u prirodnoj boji, soba je dobila dašak prirodnosti.

Preuređenje Mladenačke Sobe

Na prethodnoj slici možete vdjeti kako efektno izgleda trokrilni ormar, prošaran zelenom bojom koja daje toplinu i prostornost.

Preuređenje Mladenačke Sobe

Uz radni stol nalaze se balkonska vrata i to je jedini prolazak svjetlosti u ovaj sobičak. Baš iz tog razloga nismo prostor htjeli zagušiti zavjesama, perlicama i sličnim elementima i dekoracijama.

Svjetlost je vrlo bitan element za radni prostor, zato je najbolje raditi kraj prirodne svjetlosti.

Preuređenje Mladenačke Sobe

U konačnici smo obje bile zadovoljne rezultatom - vlasnica jer je osvježila svoju sobu, a ja jer smo se uspješno uhvatile u koštac sa tako malim i zahtjevnim prostorom.

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com