Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Ostava

autorica: Klara Šporčić

Svi se često sukobljavamo sa manjkom prostora u našem domu. Kada su u pitanju namirnice, najradije bi ih sve pogurali u nekakve ladice i ormariće i više nikada ih ne bi htjeli otvoriti. Upravo iz tog razloga, dizajneri su osmislili pomoćne prostorije, pomoćne ormare u koje pohranjujemo svoje namirnice.

Ostava
ostava

U današnje vrijeme popularno je kupiti košarice u svakakvim veličinama i u njih pohraniti stvari. Ukoliko se poigrate sa bojama i veličinama košarica i smjestite ih na pravo mjesto u svom domu, onda čak to može izgledati i zanimljivo.

Ostava

No ja ipak zagovaram više skrivene i zatvorene ostave, jer mi je manje bitno da je sve posloženo kao po špagu. Bitno mi je samo da nađem ono što tražim, a naći ću kada znam gdje sam odložila.

Ostava

Moderne kuhinje imaju element za pohranu namirnica. Opet je sve skriveno od znatiželjnih pogleda, a i sam dizajn je jako simpatičan - police koje se okreću, ladice koje se izvlače na stranu. Elementi se mogu raditi po Vašoj želji i sami možete izabrati upravo ono što vam je praktično.

Ostava

Ostava u ugradbenom ormaru, zapravo je najbolji pogodak. Imate vrata usred kuhinje i svima je to jako zanimljivo, a nitko nezna gdje ta misteriozna vrata vode i samo Vi znate odgovor. U vašu ostavu. To je odlično rješenje i zbog toga što ponovno Vi birate svoj dizajn.

Ostava

Ostava

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com