Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Namještaj Po Mjeri!

autorica: Nikolina Šeremet

Želite novu kuhinju ili pak ormar u hodniku, a ne odgovaraju vam dimenzije onih koje se nude u trgovinama? Tada je vaše rješenje namještaj po mjeri.

Namještaj Po Mjeri!
namještaj po mjeri!

Prednost takvoga namještaja jest popunjen prostor do posljednjeg slobodnog centimetra vašega doma, tj. potpuna iskoristivost prostora.

Namještaj Po Mjeri!

Pored toga, možete u svom domu imati točno onakav namještaj kakav zamislite, željene veličine, materijala i boje.

Naravno, svaki vaš tako izrađen komad namještaja je unikatan i samo vaš. Dosta često se dogodi da kupimo komad namještaja koji nam se čini savršen u trgovini, no čim ga stavimo na planirano mjesto u domu, nismo više toliko zadovoljni.

Namještaj Po Mjeri!

Kuhinje se vrlo često rade po mjeri i na tržištu se nude različiti uzorci i materijali koje možete koristiti da bi dobili vašu savršenu kuhinju. Potpuno iskorišten prostor u vašoj kuhinji u vama omiljenoj boji uz malo kuhanja je savršena formula za odličan obrok.

Namještaj Po Mjeri!

Namještaj Po Mjeri!

Namještaj Po Mjeri!

U dnevnim boravcima možete uživati u komodama koje su po vašim dimenzijama i ukusu.

Namještaj Po Mjeri!

Namještaj Po Mjeri!

Spavaće sobe u današnje vrijeme nisu velike i potrebna je odlična organizacija da bi funkcionirale u svakodnevnom životu.

Namještaj Po Mjeri!

U kupaonicama vam jednako kao i u ostalim prostorijama treba namještaj - iako je u većini slučajeva sitan, ipak je vrlo potreban.

Namještaj Po Mjeri!

Namještaj Po Mjeri!

U slučaju da nemate viziju što bi htjeli, Tom-Lam Interijeri će u kratko vrijeme smisliti pravo rješenje za vas. Uz to što će uzeti mjere, osmislit će vaš prostor i prikazati vam ga u 3d verziji, a nakon toga dostaviti i montirati uz garanciju! Prekrasno, zar ne?

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com