Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Keramika Modus

Zeleni Interijeri

autorica: Klara Šporčić

Zelena boja znači neutralnost i karakternost. Ja osobno obožavam svjetlije nijanse zelene boje te stoga iste prevladavaju u mojim prostorijama. Budući je zelena neutralna boja, pored pouzdane zeleno - bijelo kombinacije može se kombinirati i sa svim ostalim bojama.

Zeleni Interijeri
zeleni interijeri

Što se tiče dnevnog boravka, ukoliko imate veliki prostor najbolje je obojiti zid ili čak i dva u zelenu boju svjetlije nijanse. Kada je u pitanju manji prostor, zidove možete obojiti u blijedo žuto ili bijelo, a namještaj i sitne detalje istaknuti zelenom bojom. Vidjet ćete kako prostor odiše nekim novim i prirodnim ugođajem.

Zeleni Interijeri

Zeleni Interijeri

Kada u dnevnom boravku imate veliku prolaznost dnevne svjetlosti, onda je najbolje interijer kombinirati blijedim bojama. Svijetlost će namještaj istaknuti i imati ćete osjećaj kao da ste u najskupljoj prodavaonici dijamanata.

Zeleni Interijeri

U malenoj kuhinji zelena boja pristaje kao salivena, a ukoliko smatrate da je monotono, nekoliko kuhinjskih ormarića sa staklenim površinama dati će Vam dojam proljeća i veselja. Naravno, ne smijete previše zazeleniti svoj prostor, jer lako možete pretjerati pa nećete biti zadovoljni niti Vi niti Vaši ukućani.

Zeleni Interijeri

Zeleni Interijeri

Dječje sobe poznate su po tome što u njihovom uređenju teško možete pogriješiti - djeca vole šarolikost i razbacanost. Ukoliko imate djevojčicu a nije tipično žensko, soba može biti zelena. Ukoliko u istoj sobi imate dvoje djece, muško i žensko, opet zelena, neće pogriješiti.

Zeleni Interijeri

Zeleni Interijeri

Kupaonice često zahtijevaju mozaik pločice. Meni se osobno one sviđaju iz razloga što daju posebne oblike i neku novu površinu, te je, kada stupite u takvu kupaonicu, uz malo mašte lako zamisliti da ste na površini oceana sa predivnim pogledom na morsko dno.

Zeleni Interijeri

Zeleni Interijeri

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com