Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Penthouse

autorica: Klara Šporčić

Penthouse je stan koji se nalazi na vrhu stambene zgrade. Zauzima cijelu površinu kata, stoga je i njegova cijena veća, mnogo veća. Penthouse u današnje doba mogu si priuštiti poznati i slavni, kao i veliki biznismeni.

Penthouse
penthouse

Do penthouse-a se dolazi dizalom koje ta zgrada posjeduje. Penthouse se razlikuje od drugih stanova ne samo po svojoj površini, već i po svojim visokim zidovima, iz razloga što u globalu nema dva kata, već galeriju koja često služi kao radna soba, spavaća soba ili prostor za opuštanje.

Penthouse

Penthouse

Terasa penthouse-a je velika i prostorna. Uz obavezni bazen, ležaljke i mrvicu zelene površine, možete naći i ljetnu kuhinju, bar za prijatelje i tulume. Bazen može biti sklonjen od pogleda, ali može biti i otkriven. Poznati i slavni često skrivaju svoje terase.

Penthouse

Penthouse

Dizajn penthouse-a je predivan, ostavlja Vas bez daha. Elegancija i raskošnost kojoj nema granica. Dnevni boravci su veliki i jednostavni. Sjedeća garnitura, stolić za kavu i pogled kroz ogromne staklene stijene.

Penthouse

Penthouse

Kuhinje su besprijekorno čiste iz razloga što se u njima rijetko kada kuha. Poslovni ljudi i celebrity-ji mogu si priuštiti svakodnevne restorane.

Penthouse

Ja sanjarim kako ću jednoga dana živjeti u penthouse-u, pa možete i Vi. Zamislite se kako hodate kroz svoj stan koji nema kraja, kroz koji možete lebdjeti. Zamislite spavaću sobu koja nema bespotrebne ormare jer imate zasebnu prostoriju, garderobu u kojoj svaka Vaša oprava ima svoje mjesto. Prepustite se mašti i uživajte.

Penthouse

Penthouse

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com