Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Spremanje Dječjih Stvari

autorica: Klara Šporčić

Kada postanete roditelj najsretnija ste osoba na svijetu, no kada Vaš mezimac dođe u neke starije godine, tu nastaje problem. Kako pospremiti igračke, a da djeci nisu na dohvat ruke?

Spremanje Dječjih Stvari
spremanje dječjih stvari

Do dobi od deset godina, dječja soba služi kao igraonica, a nakon toga postaje oaza koja se svake godine pretvara u neku novu, neprepoznatljivu prostoriju.

Spremanje Dječjih Stvari

Igračke za malu djecu smjestite niže, ali pazite da se tu ne smjeste i opasne igračke koje nisu za njihov uzrast.

Spremanje Dječjih Stvari

Igračke koje Vaše dijete ima nikada ne smiju biti sve izložene, jer tada djeci postaju nezanimljive i naporne. Neke igračke postavite na vidljivo mjesto, druge sakrijte. Nakon određenog vremena, zamijenite igračke na policama.

Spremanje Dječjih Stvari

Ukoliko si možete priuštiti izradu namještaja po mjeri, tada svojoj djeci možete najbolje posložiti prostor. Uvijek imamo neiskorišten prostor ispod prozora, razno raznim kutijama i policama možete vrlo lako podignuti cijelu sobu, a i dobiti na uštedi prostora.

Spremanje Dječjih Stvari

Šarenilo u dječjoj sobi je veoma poželjno. Naravno, nemojte pretjerati, ali ladice, vrata ormara i police, uvijek mogu biti raznobojne.

Spremanje Dječjih Stvari

Kada se radi o tinejdžerskim fazama, tada morate razgovarati s djecom - što oni žele u svojim sobama, kako to žele i za što im treba. Tada ćete ostvariti komunikaciju s njima, a istodobno oni će imati volje i želje pospremati svoje stvari.

Spremanje Dječjih Stvari

Spremanje Dječjih Stvari

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com