Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Volim Svoj Balkon

Naša čitateljica iz Tuzle poslala nam je članak o njezinom balkonu, a kako su nam vaše priče najvrijednije prenosimo ga u cijelosti uz veliku zahvalu Senadi Mahmutbegović. Uživajte.

Volim Svoj Balkon
volim svoj balkon

Morala sam Vam se javiti jer me oduševljava Vaša stranica. Uživam gledati slike o uređenju stana, a i "ukrasti" poneku ideju. Prije svega hvala Vam što ste se uopće javili. Kada sam Vam poslala mail zaista nisam očekivala da ćete ga pročitati a kamoli odgovoriti.

Volim Svoj Balkon

Veoma volim svoj "balkon". Stan se nalazi u potkrovlju i mjesto na kojem se sada nalazi balkon je ustvari bio odvod za kišnicu, a i zaštita za stan koji se nalazi ispod.

Volim Svoj Balkon

Veoma puno vremena provodimo (muž i ja) na tom balkonu jer nismo uslovljeni vremenskim prilikama.

Volim Svoj Balkon

Volim Svoj Balkon

Svoj stan zaista volim jer to je kutak koji je samo vaš i gdje možete "slobodno disati".

Volim Svoj Balkon

Puno kupujem časopisa o uređenju stana jer sa malo novaca možete unijeti u svoj dom lijepe promjene. S obzirom da su nam financije slabe kao i većini ljudi na "ovim prostorima" većinu stvari u svom stanu sam kupila u prodavnicama polovnog namještaja.

Volim Svoj Balkon

Obožavam drvo i ratan a to zaista sebi ne mogu priuštiti, zato sam zajedno sa mužem obilazila radnje polovnog namještaja i našla jako lijepih komada, malo sredila i zadovoljna sam.

Volim Svoj Balkon

Većina mojih prijatelja je oduševljena našim balkonom jer pri ulasku u staru zgradu ne očekujete da je to neko napravio, a niti se vidi sa vanjske strane.

Volim Svoj Balkon

Jedna od mana mog stana je narančasta boja jer jednostavno kojom god bojom ofarbamo stan nije to to. Obožavam te veselije tonove pa možda čak malo izgleda i kao kič, ali sa novcima kojima raspolažemo ja sam ipak zadovoljna.

Ja Vam šaljem par slika mog stana i mog "balkona". I još jednom Vam zahvaljujem.

Pozdrav iz Tuzle. Senada

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com