Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Antique Art Studio

Police!

autorica: Nikolina Šeremet

Koristimo ih kao ukras, na njih odlažemo vaze, cvijeće, knjige i ostale drage nam sitnice. Nerjetko ih smatramo jednostavnim predmetima za koje nije potrebno puno mašte niti vremena za izradu, no prava istina je da su police pravi izazov za vježbanje Vaše kreativnosti. Tako svaka sezona donese nešto novo i originalno kada je o policama riječ.

Police!
police!

Police sve više postaju dekorativni predmeti koji ukrašavaju prostor.

Police!

Pošto je tržište sve veće i veće, postoje police koje su jednostavne i minimalističke i na njih se stavljaju predmeti koji ih dodatno ukrašavaju, no postoje police koje su same od sebe dekorativni predmeti.

Police!

Police!

Za izradu polica najčešće se koriste plastika, metal, drvo i staklo. Iako se pretežno stavljaju na zidove, police mogu biti i samostojeće.

Police!

Možemo ih smjestiti u kut ili u prostor koji želimo vizualno odvojiti od ostatka doma.

Police!

Sve više se koriste okrugle police, savršene su za dječje sobe ili za prostorije koje želite učiniti originalnijima i nesvakidašnjima.

Police!

Današnje su police praktične i višenamjenske, no kakve god bile, treba ih pametno uklopiti u prostor. Ukrasite svoj prostor i pritom uživajte!

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com