Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Antique Art Studio

Božić!

autorica: Nikolina Šeremet

Dolaze nam Božić i blagdansko razdoblje, a ukrašavanje prostora nije samo gomilanje stvari u prostoriju bez ikakve organizacije, već valja uklopiti prošlogodišnje ukrase s ovogodišnjim i to prilagoditi bojama Vašega prostora!

Božić!
božić!

S tim na umu, svakoga ćemo se tjedna posvetiti pojedinim dekoracijama, a krećemo sa onim sitnim no ne i manje bitnim!

Božić!

Na tržištu se nude razne kombinacije ukrasa: bijele, plave, ljubičaste... No, zasigurno najzastupljenije boje za vrijeme blagdana su crvena, bijela i zlatna. One daju ugođaj toploga doma i taj dobro poznati blagdanski štih.

Pri uređenju prostora uoči blagdana potrebno nam je puno stvari, od vijenca na ulaznim vratima, božićnog drvca, svijećica, razno raznih ukrasa koji čine svaki dom posebnim. No, smatram da svi već dobro znamo što nam treba za urediti prostor ali su nam često potrebni savjeti kako to sve spojiti i uskladiti da izgleda nalik slici iz časopisa. Pa krenimo polako s idejama. Uživajte!

Božić!

Božić!

Božić!

Božić!

Božić!

Božić!

Božić!

Božić!

Božić!

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com