Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Valentinovo

autorica: Klara Šporčić

Valentinovu se najviše vesele žene. Na taj dan očekuju poklone i svog muškarca barem jedan dan obrijanog i skockanog. No evo par komada namještaja uz koje svaki dan može biti Valentinovo.

Valentinovo
valentinovo

Najpoznatiji komad namještaja tog tipa je kauč za dvoje u obliku usana, takozvani "Love seat", koji se može odlično uklopiti u dnevni boravak ili predvorje.

Valentinovo

Neki od zanimljivih namještaja su i stolice i sofe u obliku srca. Istina, malo je nezgodno sjediti u njima, ali izgledaju slatko i simpatično i svatko se barem jednom poželi smjestiti u njih.

Valentinovo

Valentinovo

Valentinovo

Valentinovo

Meni najdraža kombinacija su "Love seat" kauči okrenuti jedan prema drugome ili posloženi u obliku polukruga.

Valentinovo

Valentinovo

Slika iznad pokazuje meni jako dragu njihalicu za dvoje. Savršena je za opuštanje i izmjenjivanje slatkih riječi, koje znamo gdje vode. Dakle, možemo reći kako je romantika ovdje zagarantirana.

Valentinovo
Izvor: http://www.karimrashid.com/

Podjednako romantičan je i izum jednog od najboljih i najslavnijih dizajnera današnjice, Karima Rashida. U njegovoj verziji "Love seat" sjedalice, partneri se gledaju zavaljeni u udobnim pozama.

Valentinovo

No ukoliko želite začiniti svoj ljubavni život na najromantičniji dan u godini, možete to učiniti i bez nabavljanja novog namještaja. Dragi moji momci, ruže u ruke, latice na krevet, svijećice sa strane i romantika može početi.

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com