Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Elegantan Bijeli Prostor

autorica: Anita

Elegantan stan za štovatelje umjetnosti, glazbe i književnosti naša je današnja tema. Moderan odraz i svježina pokazana kroz boje, materijale i svjetlo. Pravi raj za oko štovatelja minimalizma.

Elegantan Bijeli Prostor
elegantan bijeli prostor

Evo jedne moderno dizajnirane dnevne sobe spojene sa kuhinjom i blagavaonicom. Svježina i elegancija bijele boje definitivno dominira cijelim prostorom. Jednostavnost, udobnost i čistoća koju daje ovaj prostor zasigurno će uživati mladi ljudi. Ovakav prostor idealan je za bijeg sa vrućeg asfalta, vreve ulica i definitivno je prava oaza „bijelog mirisa“ nakon radnog dana.

Elegantan Bijeli Prostor

Elegantan Bijeli Prostor

Tri glavne prostorije spojene u jednu cjelinu pažljivo su, svaka za sebe, zaokružile svoj teritorij. Drveni pod tople boje drveta stapa prostor, a slika živih boja unosi dašak mladosti u prostor za odmor.

Elegantan Bijeli Prostor

Čiste moderne linije, minimalizam, prirodni materijali, mekani tonovi zidova i namještaja ulijevaju spokoj i toplinu i povećavaju prostor.

Elegantan Bijeli Prostor

Zid koji je poslužio kao pozadina za umjetničko djelo je središnji dio prostora te odvaja dnevni prostor za odmor od kutka za umjetnost u kojemu su smješteni klavir i mala biblioteka. To je kutak predviđen kao duhovno utočište umjetničkih duša, a sam dio je prozračan i osvijetljen prirodnim svjetlom za što je zaslužna staklena stijena umjesto prozora.

Elegantan Bijeli Prostor

Trik za sve one koji uživaju svjetlost u domu, a isto tako samom prostoru daje svježinu i prostranost. Ovo je još jedan primjer i ideja kako prirodno svijetlo i boje vizualno prostoru daju svježinu i prostranstvo.

Elegantan Bijeli Prostor

Kuhinja i blagavaonica odvojene su otokom, koji se elegantnim i čistim linijama uklapa u cjelinu.

Elegantan Bijeli Prostor

Ovo je idealno povezano mjesto u domu, a posebno za one parove koji nakon radnog dana žele dijeliti prostor, a da pritom svatko u njemu može uživati na svoj način.

Elegantan Bijeli Prostor

Kao da poručuje: tu ste zajedno, svatko u svojim kućanskim „poslovima“. Romantično, zar ne?

Elegantan Bijeli Prostor

Izvor: https://www.facebook.com/PmkDesigners

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com