Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Bijela Kuhinja

autorica: Anita

Volite minimalizam? Možda će vam se dopasti ova minimalistička bijela kuhinja s otokom za brzi doručak, ručak, užinu...za dvoje.

Bijela Kuhinja
bijela kuhinja

Što je na jelovniku u modernoj kuhinji? U današnje vrijeme nešto brzo i zdravo :)

Talijanska tvrtka Elmar se pobrinula da riješite ovakve i slične male muke pri uređenju kuhinje u manjim stanovima ili recimo potkrovlju.

Bijela Kuhinja

Ova elegantna kuhinja je po svemu minimalistička – čiste linije u mat bijeloj boji s nekoliko detalja koji unose „nemir“ u ovaj bijeli prostor. Poigrati se možete raznim detaljima u bilo kojoj boji. Zanimljiva obloga na zidu ili boja keramičkih pločica iza električne ploče je svakako dio koji mijenja dimenziju ovakve kuhinje, a i govori ponešto o vlasnicima iste.

Bijela Kuhinja

Ovakva mogućnost uređenja kuhinje je idealna za manje stanove ili potkrovlje, a zahvaljujući dimenzijama i obliku štedi prostor jer otok ima namjenu stola ili mjesta za pripremu hrane.

Linije su čiste i oble te samim time i lake za održavanje.

Bijela Kuhinja

Sama kuhinja „skriva“ sve potrebne aparate koje svaka moderna kuhinja ima, a visoki gornji elementi služe za skladištenje namirnica ili slično.

Meni omiljena bijela boja u odabiru pokućstva otvara niz mogućnosti za igru bojama. Savršena je „boja“ koja dozvoljava kombinaciju svih ostalih živih, vatrenih ili hladnih boja iz palete.

Bijela boja također je i odlična podloga za igranje sa detaljima na zidu, a žive boje cvijeća u vazi ispred bijele pozadine čine ekspoziju za oko.

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com