Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Shabby Chic

autorica: Anita

Shabby chic namještaj! Zašto je tako IN? Želite li zaviriti?

Shabby Chic
shabby chic

Shabby chic je način restauriranja namještaja koji je u posljednje vrijeme vrlo popularan iz više razloga. Naime, ne morate biti stručnjak i restaurator kako bi vaša stara vitrina zasjala novim sjajem, a nisu vam potrebna ni značajna financijska sredstva. Dakle, savršeno za one koji ulaze u svoj novi stambeni prostor... evo ekonomične ideje.

Shabby chic namještaj uklapa se u mnoge različite stilove, od starinskog do modernog ili high-tech interijera.

Dom vam može izgledati luksuzno i glamurozno za vrlo malo novca, malo vremena i puno ljubavi i kreativnosti.

Tehnika se sastoji od nekoliko jednostavnih koraka, a najbolje od svega je da gotovo ne možete pogriješiti.

Namještaj se ne može oštetiti, boja se ne može krivo nanijeti, a ako niste zadovoljni rezultatom namještaj uvijek možete ponovno prebojati.

Shabby Chic

Reciklirajte svoju staru policu za TV, nadogradite je...ili neka to za vas odrade majstori zanata.

Shabby Chic

Za ovaj stil potrebni su vam samo detalji. Obratite pažnju na ručkice, kukice, okvire i slične detalje jer upravo je to što želimo – jedan osobni touch kako bi stvorili svoj svijet.

Shabby Chic

Pronađite komad namještaja i upustite se u avanturu... sve je moguće uz malo kreativnosti, malo novca i naravno, puno ljubavi.

Shabby Chic

Prikazala sam Vam namještaj iz zbirke IDI Studio koji je stvoren na principu staro za novo, ponovno, na više od jednog načina! Namještaj koji podsjeća na „iznošenu estetiku“.

I zapamtite drvo se nosi! Stvorite svoje komade za svaku sobu u vašem domu - dnevnu sobe, malu čitaonicu, detalj u kupaoni... svemu možete dati Shabby chic.

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com