Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Privatna Oaza - Spavaće Sobe

autorica: Anita

Privatna oaza gdje smo vladari snova svake noći... Zaklon od stresa vanjskog svijeta...

Privatna Oaza - Spavaće Sobe
privatna oaza - spavaće sobe

Osobne, intimne prostorije, mjesto gdje smo naučili spavati sami, gdje smo pisali najdublje i najskrivenije misli, tamo gdje smo vodili kilometarske razgovore sami sa sobom, opet se navikli spavati pokraj nekog i možda, na kraju, opet spavamo sami... to su naše spavaće sobe.

Odlučite se za zemljane boje u vašoj spavaćoj sobi i stvorit ćete ugodan ambijent. Poigrajte se tamno plavim detaljem poput zaglavlja jer plava boja „baca“ u prostranstvo dubina.

Privatna Oaza - Spavaće Sobe

Kombiniranjem modernog namještaja visokog sjaja u crno-bijeloj verziji sa mnogo slobodnog prostora stvorena je savršena spavaća soba koju bi zaista svatko poželio. U ovoj sobi sve je mirno i elegantno. Sivi zidovi stvaraju osjećaj prostranosti dok crno-bijeli namještaj definira stil.

Privatna Oaza - Spavaće Sobe

Žuta boja dominira ovom spavaćom sobom i stvara svjetlost i optimizam. Naljepnice na ormaru i zidu su vrlo efektan i zgodan detalj, a upotpunjene su slikama na zidu iznad uzglavlja.

Privatna Oaza - Spavaće Sobe

Još jedna bijela verzija... možda već viđeno (sigurno), ali ovakav zanimljiv i elegantan parket i bež boja zida su vrlo elegantni i primjetni.

Ustvari, pri uređivanju spavaće sobe najvažnije je odabrati dobar, prostran i udoban krevet, a ostalo prilagodite veličini prostorije.

Noćne ormariće iskoristite za zgodne i neobične lampe, ormari neka budu diskretni i neupadljivi, najbolje u boji zida, s kliznim stjenkama, a ako je soba manja uvećajte je zrcalom. Igrajte se jastucima u boji koju najviše volite. Dozvolite sebi od najintimnijeg kutka stana stvoriti oazu za uživanje.

Privatna Oaza - Spavaće Sobe

Spavaća soba neka vam bude u najmirnijem dijelu stana i spremite se na najluđe snivanje... laku noć :)

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com