Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Antique Art Studio

Druga Strana Knjiga

autorica: Željka Strinić

Pokazat ću vam nekoliko ideja kako pretvoriti knjige u originalan dekorativni predmet! A u isto vrijeme, budite sigurni da će Vaš dom izgledati jednako zanimljivo ili čak i bolje nego prije.

Druga Strana Knjiga
druga strana knjiga

Sigurna sam da većina nas ima mnogo knjiga koje više ne planiramo čitati. One su naši dobri prijatelji uz koje smo provodili sate, a jednom kada ih pročitamo često postanu smetnja te zauzimaju prostor.

Dekoriranje knjigama predstavlja vrlo jednostavan i efektan način za transformirati prostor iz običnog u prostor koji će svi obožavati. Vrlo lijepo izgledaju u kombinaciji sa cvijećem, svijećama ili nekim drugim ukrasima. Zbog svoje raznovrsnosti uklapaju se u sve dekorativne stilove.

Druga Strana Knjiga

Jedan od najlakših načina za urediti prostor je da odaberete najdraže knjige te ih organizirate na način koji se vama najviše sviđa. Prema veličini, od tamnijih prema svjetlijim koricama ili pak prema bojama. Vaša polica dobit će novu dimenziju, a izgledati će vrlo uredno.

Druga Strana Knjiga

Druga Strana Knjiga

Što učiniti s toliko starih knjiga koje ste nekada čitali dok ste ispijali kavu i odmarali u najdražem kutku sobe?! Naravno, stolić za kavu. Umjesto da investirate novac u klasičan, već viđeni, komad namještaja, možete posložiti knjige jednu na drugu te dobiti originalni i unikatni stolić koji će zasigurno plijeniti poglede.

Druga Strana Knjiga

Druga Strana Knjiga

Romantični kutak s "nesmotreno" poslaganim knjigama…

Druga Strana Knjiga

Također možete napraviti skulpturu pomoću njih. Rezultati su spektakularni.

Druga Strana Knjiga

Čitanje uz svijeće je davna prošlost. Ono što vi trebate je praktična, moderna opcija rasvjete. Nešto zanimljivo. Što kažete na lampu čije postolje čini hrpa starih knjiga?!

Druga Strana Knjiga

Vaša potraga za savršenim uzglavljem iznad kreveta je završena. Knjige otvorite na sredini te ih pričvrstite na zid ili staro uzglavlje, ali pazite da ne završite čitajući ih do dugo u noć.

Druga Strana Knjiga

Iskoristite knjige kao ukras u Shabby Chic stilu koje, iako su zastarjele, ne prestaju biti estetski lijepe i dojmljive.

Druga Strana Knjiga

Druga Strana Knjiga

Cipele, nakit i cvijeće, sve što žena može poželjeti...

Druga Strana Knjiga

Ne morate potrošiti bogatstvo da dekorirate Vašu kuću pomoću knjiga, ali je definitivno odličan način postizanja šarmantnog i ugodnog ambijenta.

Zato, ne čekajte, već zavirite dalje od korica i otkrijte do kuda seže vaša mašta kada je u pitanju uređenje knjigama.

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com