Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Kako Pobijediti Vlagu U Domu?

Iz godine u godinu opetovano se susrećete s problemom vlage u pojedinim prostorijama u vašem domu? Možda baš mi imamo rješenje za vaš problem.

Kako Pobijediti Vlagu U Domu?
kako pobijediti vlagu u domu?

Osim što u dom unosi neugodne pojave poput tamnih mrlja i ustajalog mirisa, vlaga krije i veće opasnosti koje mogu dovesti do narušavanja zdravlja svih ukućana.

Bitno je razumjeti kako se vlaga može spriječiti zagrijavanjem i prozračivanjem te osiguravanjem cirkulacije zraka u prostoru.

Kako bi riješili problem vlage, mnogi su spremni učiniti manje ili veće građevinske zahvate u svom domu i olakšati si kućni budžet koji je u ovim vremenima ionako rastegnut.

Srećom, postoje i druga rješenja, a jedno je u obliku proizvoda za suzbijanje vlage pod nazivom Air Max®!

Kako Pobijediti Vlagu U Domu?

Air Max® je dizajniran upravo kako bi spriječio formiranje vlage i vratio ravnotežu u prostor - spriječava kondenzaciju, uklanja vlagu i ustajale mirise te pomaže u stvaranju zdravog životnog okruženja.

Zahvaljujući modernom dizajnu može se smjestiti na vidljiva mjesta u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, kuhinji, kupaonici, bez potrebe za skrivanjem.

Kako bi vam pomogli u borbi s vlagom u vašem domu, poklanjamo vam tri proizvoda Air Max® - sve što trebate učiniti da biste sudjelovali u nagradnoj igri je ispuniti kviz prije 20.11.2014 u 15h. Sretno :)

Imate zanimljive ideje za uređenje doma, želite sa drugima podijeliti svoje znanje i iskustvo ili jednostavno želite upoznati nove ljude i pohvaliti se novim trosjedom ? U tom slučaju, na pravom ste mjestu. Javite nam se:
sinisa@uredjenjedoma.com