Blagovaonice

Dekoracije

Dječje Sobe

Dnevne Sobe

Grijanje

Kuhinje

Kupaonice

Predsoblja

Radne Sobe

Rasvjeta

Spavaće Sobe

Vrt I Dvorište

Zanimljive Kuće

Anita

Anita

http://www.uredjenjedoma.com

O Meni

Dok sam razmišljala kako da vam se predstavim, u meni su se iskristalizirale tri činjenice – vedra, vesela i zaigrana – to sam ja!

Imam 36 godina, a moja ljubav prema uredjenju interijera procvjetala je kad sam dobila jedinstvenu priliku urediti vlastiti stan. Od premještanja zidova, mijenjanja keramike, poda, odabira boja zidova pa sve do izbora namještaja, dekora i ukrasa koji su odražavali moju osobnost.

Usled učestale izloženosti rečenicama poput "trebate kupiti fug-masu za bazene", "ova cijev za vodu ima FI za cijevi koje mi u RH ne ugradujemo" i "zbog pukotine na lijevom zidu trebamo gletati i brusiti površinu koja se nakon toga treba sušiti", naučila sam se služiti "majstorskim" rječnikom :)

Stan je ispao predivan, a tijekom njegovog uredjivanja sam puno čitala, gledala i informirala se i malo po malo probudila i razvila „talent za lijepo i praktično“ koji je spavao u meni.

Volim lijepo, neutralne boje i ne boje-bijelu, sivu, crnu ...od živih ljubičastu, zelenu i narančastu koje se odlično uklapaju u moju vizuru upotpunjavanja „dosadne“ bijele. Detalje s leptirima i cvijećem dodajem iz osobne ljubavi prema mirisima i šarenilu u malom. Cijenim minimalizam jer uživam u velikim i čistim prostorima punim svijetla i ugodne svježine.

Volim pratiti novosti i trendove iz svijeta uredjenja životnog prostora, a za vas ću na ovim stranicama nalaziti i predstavljati zanimljive ideje i rješenja za ugodno življenje i zajedno ćemo sklapati prostorije „naših“ domova, onih u kojima živimo i onih o kojima maštamo :)

Ugodno vam druženje želim na UredjenjeDoma.com.

Pusa od Anite!

Moji Tekstovi