Nagradne Igre

Uređenje Doma Vas Nagrađuje!

Uređenje Doma - Nagradne Igre

Do sad ste na našim stranicama čitali o zanimljivim dizajnerskim rješenjima i proizvodima i nalazili dobre ideje za uređenje interijera, a od sad možete osvajati i vrijedne nagrade :) U nastojanju da vam boravak kod nas učinimo još zabavnijim i korisnijim, u narednih par mjeseci na site uvodimo nekoliko zanimljivih novina, a prva od njih je upravo rubrika "Uređenje Doma Vas Nagrađuje".

Dakle pročitajte o čemu je riječ, fotić u ruke i krenimo u lov na nagrade!

Moj Omiljeni Kutak

Tema naše prve nagradne igre je omiljeni kutak. Imate li i vi u svom domu omiljeni kutak, prostor koji zauzima posebno mjesto u vašem srcu i u kojem se najugodnije osjećate? Kakvo pitanje - naravno da imate! E pa podijelite ga s nama i možda baš vi osvojite jednu od ove dvije prekrasne unikatne lampe!

Nagradna Igra - Moj Omiljeni Kutak Nagradna Igra - Moj Omiljeni Kutak Nagradna Igra - Moj Omiljeni Kutak Nagradna Igra - Moj Omiljeni Kutak

Kako se igramo:

  1. Dotjerajte i uslikajte vaš omiljeni kutak
  2. Opišite nam vaš kutak i pojasnite zašto je baš taj kutak za vas omiljen
  3. Pošaljite nam fotku (ili više njih) i opis na contact@uredjenjedoma.com do 18.05.2013.
  4. Ne zaboravite nam napisati i vaše ime, po mogućnosti pravo ;)

Nagradna Igra - Moj Omiljeni Kutak Nagradna Igra - Moj Omiljeni Kutak Nagradna Igra - Moj Omiljeni Kutak Nagradna Igra - Moj Omiljeni Kutak

Prvu lampu osvojiti će vlasnik ili vlasnica kutka koji dobije najviše Facebook sviđanja, a drugog pobjednika biramo mi, između top 5 kutaka sa najviše vaših FB glasova. Za sad se igramo samo na području Republike Hrvatske, a ukoliko imate dodatnih pitanja ili nedoumica, slobodno nam se javite na mail. I to je to, sad sve znate, ostaje samo da poslikate i podijelite s nama vaš omiljeni kutak :) Krenimo!